Steigerhouten meubels/ houten meubels

Bel ons: 0623046797 uur: 8am-9pm

  • Aandacht

Jouw project is uniek en klusking.nl weet dat als geen ander. Daarom behandelen we elke bestelling met de grootst mogelijke zorg, zodat jij verzekerd bent van volledige aandacht en betrokkenheid.

  • Unieke reeks keuzes

Hoe goed het advies ook is: het is zinloos als de juiste dingen er voor jou niet tussen zit.
dus we brengen hoeveelheid monsters voor u.

  • up-to-date levering

Wanneer u bestelt, zullen wij uw bestelling onmiddellijk verwerken waarna onze planners het oprapen. Zodra dit is voltooid, hebt u uw bestelling ontvangen.

Recent werk

Steigerhouten meubels/ houten meubels

Wij zijn gespecialiseerd in steigerhouten meubels te maken, of het nu gaat om een tafel voor binnen of een lounge set voor buiten, u kunt zo gek niet verzinnen of wij kunnen het voor u maken. Ook maken wij kinderbedden, kinderkeukentjes, wandborden etc.

Wij werken alleen met geschaafde of geschuurde steigerdelen zodat de kans op splinters nihil is, zodat uw kleine kok veilig in zijn/haar nieuwe keuken kan spelen. daarnaast maken we ook alle kinderbedjes van geschaafd steigerhout of dit nu een normaal bedje is of een bed in de vorm van een huis wij maken het allemaal voor u, wij maken het bedhuisje dan ter plaatse omdat deze niet normaal door de deur heen past.

Waarom steigerhout?

Steigerhout is doordat het 32mm dik redelijk stevig en duurzaam daarnaast geeft steigerhout die unieke industriële look, daarnaast is het ook gemakkelijk in een andere kleur te verven als u weer eens iets anders wilt.

Neem contact met ons op

Wij zijn gespecialiseerd in steigerhouten meubels te maken