schilderwerk

Bel ons: 0623046797 uur: 8am-9pm

  • Aandacht

Jouw project is uniek en klusking.nl weet dat als geen ander. Daarom behandelen we elke bestelling met de grootst mogelijke zorg, zodat jij verzekerd bent van volledige aandacht en betrokkenheid.

  • Unieke reeks keuzes

Hoe goed het advies ook is: het is zinloos als de juiste dingen er voor jou niet tussen zit.
dus we brengen hoeveelheid monsters voor u.

  • up-to-date levering

Wanneer u bestelt, zullen wij uw bestelling onmiddellijk verwerken waarna onze planners het oprapen. Zodra dit is voltooid, hebt u uw bestelling ontvangen.

Recent werk

schilderwerk

Een goed geschilderd huis of bedrijfspand is niet alleen mooi om te zien, maar is ook uw visitekaartje naar de buitenwereld. Daarnaast is goed schilderwerk vaak een belangrijk punt voor de waarde van uw huis of bedrijfspand. Vakkundig advies en schilderwerk hoort daarom bij de echte vakschilder.
Wij bij klusking hebben ruime schilderervaring en denken graag mee met uw wensen. Welke kleuren of verfsoort wilt u? Hoe is de huidige staat van het te schilderen object? Zitten er oude verflagen op of zijn er delen met houtrot?
Om een goed beeld van uw wensen en de werkzaamheden te kunnen krijgen, kom ik graag langs om het goed te kunnen beoordelen.

Materiaal.

Wij werken altijd met goed en professionele materialen, dit om uw het beste een mooiste resultaat te kunnen bieden, zodat u voor langere tijd kunt genieten van uw prachtig geschilerd huis, of het nu gaat om kozijnen of het witten van uw woning kwaliteit staat bij ons voorop!

Neem contact met ons op

Vraag hier nu snel uw vrijblijvende offerte aan