Scheuren in gevel

Bel ons: 0623046797 uur: 8am-9pm

  • Aandacht

Jouw project is uniek en klusking.nl weet dat als geen ander. Daarom behandelen we elke bestelling met de grootst mogelijke zorg, zodat jij verzekerd bent van volledige aandacht en betrokkenheid.

  • Unieke reeks keuzes

Hoe goed het advies ook is: het is zinloos als de juiste dingen er voor jou niet tussen zit.
dus we brengen hoeveelheid monsters voor u.

  • up-to-date levering

Wanneer u bestelt, zullen wij uw bestelling onmiddellijk verwerken waarna onze planners het oprapen. Zodra dit is voltooid, hebt u uw bestelling ontvangen.

Recent werk

Scheuren in gevel.

Bij sommige gebouwen kunnen scheuren en bulten ontstaan in de gevels, dit kan verschillende oorzaken hebben bijvoorbeeld door een bepaalde drukverdeling ,roestende ankers of verzakkingen.

Scheuren door verzakkingen of verkeerde druk verdeling.

Bij een scheur veroorzaakt door verzakking of verkeerde drukverdeling halen wij eerst alle kapotte stenen eruit en metselen deze er weer inverband in zodat het niet te zien is dat er ooit een scheur zat, daarnaast worden er chemische ankers aangebracht om op die plek nieuwe scheuren of verzakkingen tegen te gaan.

Scheuren of bulten door roestende ankers.

Bij scheuren veroorzaakt door roestende ankers worden de stenen er eerst uitgesloopt en dan word de roestende anker/ankers of verwijderd of behandeld tegen roest, en worden de stenen er weer in verband in terug gemetseld maar wel zo dat de anker vrij blijft van specie zodat deze niet weer kan gaan roesten.

Neem contact met ons op

Vraag hier nu snel uw gratis offerte aan.